ZWCAD 2025

 

Vizionati noutatile din ZWCAD 2025 !        Descarca module free pentru ZWCAD 2025 !

Ce aduce nou ZWCAD 2025 – New 3D workspace, Interface and Interaction Optimization, Point Cloud Module Improvement, Raster Image to DWG Conversion, STEP File Import…etc

ZWCAD 2025 - Functionalitati noi (0 downloads)

Pe măsură ce cererea pentru capabilități de design 3D mai sofisticate crește în industrie, ZWCAD 2025 crește cu îmbunătățiri semnificative la modulul său 3D. Suntem încântați să vă aducem o suită de îmbunătățiri concepute pentru a vă duce experiența de design 3D la niveluri fără precedent.

Cu ZWCAD 2025, vă puteți bucura de timpi de deschidere cu până la 62,8% mai rapid pentru modelele 3D și de o creștere cu 34,4% a fluidității operațiunilor de vizualizare 3D, comparativ cu versiunea noastră anterioară. Consultați articolul nostru detaliat despre modulul 3D îmbunătățit pentru a afla mai multe despre noile sale funcții interesante, inclusiv noile stiluri vizuale și importul fără întreruperi de fișiere STEP.

 

 

 

 

 

 

 Studiu de caz – Citeste !

File Compare Improvement

Îmbunătățire pentru compararea fișierelor
File Compare este deosebit de utilă pentru identificarea modificărilor, iar ZWCAD 2025 l-a rafinat pentru a vă ajuta să comparați fișierele mai rapid și mai precis. Opțiunea Ascundere diferență permite utilizatorilor să se concentreze pe diferențele relevante, în timp ce Export Objects și Export Snapshot permit restaurarea obiectelor șterse din greșeală și, respectiv, salvarea rezultatelor comparației.

 

Flexiblock

Blocurile dinamice sunt  o caracteristică esențială pentru utilizatorii atât din industria AEC, cât și din industria de producție. De exemplu, designerii de interior folosesc blocuri pentru a crea ferestre și uși. ZWCAD 2025 introduce Flexiblock, un bloc similar cu blocul dinamic AutoCAD®. Cu parametri și acțiuni, vă permite să-și schimbați forma liber, fără a crea mai multe blocuri. Acest lucru economisește semnificativ timp în crearea blocurilor și simplifică procesul.

ZWCAD 2025 acceptă acum conversia din blocuri dinamice AutoCAD® în blocuri flexibile. După conversie, le puteți edita în continuare fără a le pierde atributele. Acest lucru permite o interacțiune ușoară între aceste două programe.

Nor de puncte

Point Cloud este un set de puncte de date într-un sistem de coordonate 3D pentru a reprezenta o formă sau un obiect 3D. Poate sprijini procesul de proiectare în CAD 2D oferind context real.

În ZWCAD 2025, utilizatorii pot citi și procesa norul de puncte acum. Acceptă formate populare, cum ar fi RCS și RCP. În afară de asta, acest modul oferă multe funcții utile pentru a îndeplini diverse nevoi. Utilizatorii pot ajusta setările de afișare, cum ar fi transparența pentru o reprezentare optimă a datelor, decuparea norilor de puncte pentru a elimina datele nedorite, extragerea planurilor de secțiune și gestionarea fără efort a norilor de puncte complexe cu Point Cloud Manager.

Kyle HE a remarcat: „În ultimii ani, datele din Point Cloud au câștigat popularitate în industrii, inclusiv topografie, arhitectură, inginerie civilă și restaurarea relicvelor. În consecință, a apărut cererea de procesare a datelor din norul de puncte în CAD 2D. Funcția Point Cloud recent adăugată în ZWCAD 2025 poate aduce cu siguranță mai multă comoditate clienților din aceste industrii.”

Îmbunătățirea Mtext

ZWCAD 2025 are, de asemenea, îmbunătățiri semnificative la Multiline Text. Au fost adăugate multe instrumente automate, cum ar fi numerotarea, coloanele dinamice și verificarea ortografică, pentru a vă ajuta să editați textul cu mai multă ușurință și precizie. Aceste noi instrumente fac editarea textului în ZWCAD la fel de simplă ca Microsoft® Word.