ZWCAD 2023

Vizionati noutatile  din ZWCAD 2023 !             Referinta externa !

 

Sheet Set Manager

Vizualizați, accesați, gestionați și trasați mai multe desene. Toate acestea pot fi realizate într-un singur panou.Sheet Set Manager (SSM) este o soluție perfectă pentru aceste probleme, deoarece permite utilizatorilor să gestioneze mai ușor desenele. În plus, există multe funcții mai puternice în SSM.

Înainte de a începe, este de notat că SSM este aplicabil numai atunci când există un desen într-un singur layout. Deși SSM arată exact ca un instrument simplu din panoul său, poate face o mulțime de lucruri uimitoare. În general, poate face două lucruri: gestionarea desenelor și imprimarea.

SSM face gestionarea mai usor mai multor desene.În primul rând, SSM gestionează desenele prin arborele structurii. Numele fiecărui layout este listat clar pe acesta, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid desene. Pentru fiecare layout, putem efectua multe operațiuni, cum ar fi deschiderea unui desen, deschiderea folderului în care se află desenul (funcția noastră exclusivă), numerotarea layout-ului și importarea unui nou layout în setul de foi curent.

Barcode & QR Code

 

 

Convertiți informațiile în coduri de bare sau coduri QR și încorporați-le în desen

 

 

File Compare

 

 

Identificați diferențele dintre două desene simultan

 

 

Tool Palettes

 

 

Trageți și utilizați blocuri mecanice, arhitecturale, electrice; stocați blocuri personalizate

 

 

 

După generarea unui solid în ZWCAD 2023, cu metoda nou adăugată pentru editarea solidelor 3D, îi puteți modifica cu ușurință forma și dimensiunea și îl puteți previzualiza în același timp.

 

Data Extraction

 

Creați și actualizați tabele realizate cu date ale obiectelor pentru o mai bună organizare și analiză a datelor

 

 

 

Super Hatch

Hatch with blocks, Xrefs, images, etc.

Layout Export

 

 

Exportați obiecte vizibile din aspect în spațiul model

 

 

 

Express Tools

 

 

Sunt disponibile mai multe instrumente de desen la îndemână