GTXRaster CAD 2024

Produsele din seria GTXRaster CAD au fost dezvoltate pentru a suporta ZWCAD®. Deci, dacă utilizați ZWCAD ca aplicație CAD preferată, utilizatorii pot acum profita de instrumentele de editare raster GTX și de conversie raster în vector, toate în același mediu. Designerii de inginerie profită de software-ul lider în industrie GTX, care a oferit soluții de peste trei decenii!

Cu cea mai recentă tehnologie de licențiere, utilizatorii vor beneficia de programul de licențiere FLEXENABLED™ Software – folosind Flexera® FLEXnet Publisher – fie pentru instalare autonomă pentru un singur utilizator, fie pentru mai mulți utilizatori cu instalare în rețea. Utilizatorii de rețea au opțiunea de a găzdui versiunile anterioare cu suportul nostru îmbunătățit pentru licențierea pachetelor pentru mediul lor de rețea folosind versiunea 2024 împreună cu versiunile anterioare 2023, 2022, 2021, 2020 sau anterioare. În plus, utilizatorii pot solicita o licență de împrumut din versiunea de rețea – o modalitate excelentă de a găzdui inginerii consultanți! Seria GTXRaster CAD 2024 este disponibilă numai cu licență software; cheile hardware nu mai sunt acceptate în această nouă versiune.

Seria GTXRaster CAD® constă din 2 plugin-uri (module):

• GTXRaster CAD® PLUS conține toate capabilitățile de editare și manipulare raster ale GTXRaster CAD cu funcționalitatea adăugată de conversie automată raster în vector și recunoaștere avansată a textului pentru mediul ZWCAD.

 

Soluțiile GTX sunt proiectate și dezvoltate pentru a fi utilizate în următoarele industrii:

CAD mecanic (MCAD)
Cartografiere și facilități automate
Management (AM/FM)
Arhitectură, inginerie și construcții (AEC)
Sisteme de informații geografice (GIS)
Generare de energie, petrol și gaze
Militar
Guvern
Piețele Biroului de servicii

Mai multe detalii despre GTXRaster CAD.   Descarca Programul !