ZW3D 2024 – Nou !

ZW3D este o soluție CAD/CAE/CAM 3D ușor de învățat, all-in-one, care vă poate conduce prin întreaga călătorie de dezvoltare a produsului, de la concepție la producție.

Studiu de caz – Citeste !

Valorificând puterea proiectării, simulării și producției, ZW3D vă ajută să construiți produse mai bune mai rapid și la un cost mai mic. Indiferent dacă sunteți un atelier mic sau o organizație de întreprindere, ZW3D are nevoile dvs. acoperite cu funcții complete și puternice, inclusiv modelare hibridă pe suprafață solidă, simulare structurală, prelucrare pe 2-5 axe și unelte specializate pentru tablă, matrițe și multe altele.

Toate nevoile dvs. sunt într-un singur loc – soluția potrivită de la proiectare la fabricație 3D pentru dvs.

 


Noul engine de randare

Noul motor de randare din ZW3D 2024 îmbunătățește eficiența afișajului. Cu această nouă tehnologie, puteți roti, mări sau muta ansambluri mari foarte ușor. Și puteți opera instantaneu pe componente mari, cu o mulțime de trasee dense pentru scule.


 

STEP Supports PMI Export/Import

Informațiile de fabricație a produselor (PMI) devin mai utilizate pe scară largă și sunt adesea folosite în proiectarea produsului, dar astfel de adnotări se pierd adesea în procesul de schimb de date și este greu pentru ingineri să înțeleagă intenția de proiectare a produsului. Pentru a rezolva această problemă, ZW3D 2024 permite utilizatorilor să exporte PMI într-un fișier STEP și să citească PMI într-un fișier STEP.


ZW3D Lite si ZW3D Standard

Comparatii intre versiuni