ZWCAD MFG 2024

ZWCAD MFG 2024

ZWCAD MFG este o soluție CAD avansată concepută special pentru utilizatorii din industria de producție. Construit pe platforma puternică ZWCAD, acest software oferă o gamă largă de instrumente de desen specializate care accelerează procesul de proiectare. În plus, oferă o bibliotecă extinsă de piese și simboluri care aderă la multe standarde internaționale și naționale, împreună cu flexibilitatea de a insera și edita piese personalizate.

Să explorăm caracteristicile cheie ale ZWCAD MFG și să vedem cum acestea beneficiază utilizatorii CAD din sectorul de producție.

Biblioteca extinsă de simboluri și părți
Biblioteca ZWCAD MFG oferă o colecție extinsă de simboluri și părți care respectă peste 11 standarde internaționale și naționale, cum ar fi ISO, EN (Europa), DIN (Germania) și ANSI (SUA). Biblioteca acoperă diverse industrii, inclusiv mașini, industria grea, auto și construcții maritime. Indiferent de locația sau industria dvs., puteți accesa direct elementele de design, economisind timp și efort în crearea lor de la zero.

 

 

 

 

 

 

 

 

Instrument de import personalizat ușor de utilizat

Biblioteca ZWCAD MFG permite utilizatorilor să importe și să editeze cu ușurință piese non-standard. Importarea pieselor personalizate în bibliotecă necesită doar câțiva pași simpli. Părțile importate pot fi clasificate, redenumite, căutate și editate fără efort. Acest instrument permite utilizarea și gestionarea comodă a pieselor personalizate.

 

 

 

 

 

 

Intelligent AnnotationSaves You 80% of Annotating Time

Instrumente specializate de desen și adnotare ZWCAD MFG oferă o multitudine de instrumente de desen și construcție special concepute pentru industria prelucrătoare, cum ar fi linia de construcție, șanfren și filet, permițându-vă să creați rapid geometrii și entități tehnice. Funcția Super Edit, de exemplu, vă permite să modificați obiecte cu doar un dublu clic. În afară de asta, are o varietate de instrumente de dimensiune pentru a vă ajuta să creați adnotări cu ușurință. De exemplu, Power Dimension este un instrument inteligent care generează automat tipul de dimensiune adecvat în funcție de obiectul recunoscut.

 

 

 

 

 

Interfață de utilizare familiară și intuitivă

ZWCAD MFG are o interfață intuitivă care este familiarizată cu ZWCAD, cu platforma pe care este construit și cu software-ul CAD de top. Oricine este familiarizat cu ZWCAD sau cu alte programe CAD populare de pe piață poate învăța cum să folosească ZWCAD MFG în doar o zi