ARCHLINE.XP PROFESSIONAL

ARCHLINE.XP ESTE UN SOFTWARE DE PROIECTARE ARHITECTURAL BIM (MODELARE INFORMAȚIEI DE CONSTRUCȚII) CARE INCLUDE CARACTERISTICI DE DESIGN INTERIOR.
COLABORAȚI FOLOSIND FORMATELE IFC, DWG ȘI RVT.

INSTRUMENTE ARHITECTURALE
Elementele modelului au geometrie 3D precum pereți și coloane, uși și ferestre, acoperișuri, grinzi, socluri, scări, rampe, balustrade, încăperi etc. Elementele de proiectare completează documentarea proiectului pe o anumită vedere precum linii, arcuri, dimensiuni. , text, hașuri, etc. ARCHLine.XP coordonează modificările de-a lungul întregului proiect. Aceasta înseamnă un design mai precis.

INSTRUMENTE DE DESIGN INTERIOR
ARCHLine.XP vă oferă posibilitatea de a proiecta în mod cuprinzător mobilier la comandă, bucătării, băi cu iluminat și spații de locuit.

SITE MODELS AND COOPERATION WITH GOOGLE MAPS
Nimic nu funcționează mai bine pe imaginația clientului decât o vizualizare corectă a proiectului. ARCHLine.XP, datorită posibilității de a importa un model de teren 3D direct din Google Maps, face posibilă încorporarea clădirii proiectate în locul în care urmează să fie construită efectiv.

„Creativitate inspiratoare: capodopere cu ARCHLine.XP

Sunt încântat să împărtășesc o prezentare interesantă care întruchipează talentul și creativitatea utilizatorilor noștri. Acest videoclip uimitor prezintă imagini redate și animații ale muncii excepționale a utilizatorilor noștri.
Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei prezentări este spiritul de colaborare. Utilizatorii noștri și-au împărtășit cu bunăvoință munca, permițându-ne să asistăm la puterea colectivă a creativității și inovației. Acest videoclip este o dovadă a forței rețelei noastre, în care ne inspirăm și ne susținem unii altora călătoriile.
Dincolo de aspectul vizual, această prezentare video este o resursă valoroasă pentru inspirație și învățare. Sper că această compilație va aprinde idei noi, va stârni creativitatea și va încuraja colaborarea între profesioniștii noștri talentați.

 

 

Cere o cotatie !

 

Citeste mai mult !