ARCHLINE.XP PROFESSIONAL

ARCHLINE.XP ESTE UN SOFTWARE DE PROIECTARE ARHITECTURAL BIM (MODELARE INFORMAȚIEI DE CONSTRUCȚII) CARE INCLUDE CARACTERISTICI DE DESIGN INTERIOR.
COLABORAȚI FOLOSIND FORMATELE IFC, DWG ȘI RVT.

INSTRUMENTE ARHITECTURALE
Elementele modelului au geometrie 3D precum pereți și coloane, uși și ferestre, acoperișuri, grinzi, socluri, scări, rampe, balustrade, încăperi etc. Elementele de proiectare completează documentarea proiectului pe o anumită vedere precum linii, arcuri, dimensiuni. , text, hașuri, etc. ARCHLine.XP coordonează modificările de-a lungul întregului proiect. Aceasta înseamnă un design mai precis.

 

INSTRUMENTE DE DESIGN INTERIOR
ARCHLine.XP vă oferă posibilitatea de a proiecta în mod cuprinzător mobilier la comandă, bucătării, băi cu iluminat și spații de locuit.

SITE MODELS AND COOPERATION WITH GOOGLE MAPS
Nimic nu funcționează mai bine pe imaginația clientului decât o vizualizare corectă a proiectului. ARCHLine.XP, datorită posibilității de a importa un model de teren 3D direct din Google Maps, face posibilă încorporarea clădirii proiectate în locul în care urmează să fie construită efectiv.

„Creativitate inspiratoare: capodopere cu ARCHLine.XP

Sunt încântat să împărtășesc o prezentare interesantă care întruchipează talentul și creativitatea utilizatorilor noștri. Acest videoclip uimitor prezintă imagini redate și animații ale muncii excepționale a utilizatorilor noștri.
Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei prezentări este spiritul de colaborare. Utilizatorii noștri și-au împărtășit cu bunăvoință munca, permițându-ne să asistăm la puterea colectivă a creativității și inovației. Acest videoclip este o dovadă a forței rețelei noastre, în care ne inspirăm și ne susținem unii altora călătoriile.
Dincolo de aspectul vizual, această prezentare video este o resursă valoroasă pentru inspirație și învățare. Sper că această compilație va aprinde idei noi, va stârni creativitatea și va încuraja colaborarea între profesioniștii noștri talentați.

Coordonare MEP în ARCHLine.XP 2024 prin IFC
În acest exemplu, lucrăm la partea arhitecturală a unui proiect complex și avem nevoie ca modelele MEP să fie strâns aliniate cu modelul arhitectural.
Scopul procesului de coordonare a MEP este de a se asigura că proiectarea arhitecturală a clădirii nu interferează cu amenajarea sistemelor mecanice, electrice, sanitare sau de protecție împotriva incendiilor.

Masterclass de design interior – Sufragerie cu rafturi încorporate și iluminat de tavan
Faceți cunoștință cu cei mai buni din lume.
O doză de inspirație, oricând ai nevoie.
Vă învățăm tehnici de design BIM pentru a face orice spațiu mai frumos și unic.

Site-ul web nou lansat ARCHLine.XP Warehouse servește drept centru de conținut bidirecțional. Oferă designerilor o colecție uriașă de obiecte și materiale descărcabile, în timp ce aceștia pot încărca orice conținut, îmbogățind paleta de design a comunității.

 

Cu noul Truss Tool din versiunea 2024, puteți proiecta cu ușurință și precizie structuri de grilă în cadrul modelelor de clădiri. Acest instrument intuitiv le permite designerilor să creeze și să ajusteze suporturi de ferme fără efort, rămânând în același timp flexibili pentru editare.

 

Cere o cotatie !

 

Citeste mai mult !